Lirik Lagu Panas Panase Srengenge Kuwi Yang Lagi Viral di Tiktok

Info Viral – Buat sobat yang lagi mencari lirik lagu Panas Panase Srengenge Kuwi. Yang sedang viral saat ini di tiktok dan menjadi topik trending di google, Inilah Lirik Asli Lagu Panas Panase Srengenge Kuwi.

Terutama buat sobat yang suka mendengarkan lagu Dj terbaru 2021. Ini ada Cidro 2 yang dinyanyikan Eva Kharisma.

Lirik Lagu Panas Panase Srengenge Kuwi

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Baca Juga :  Fakta Video Gabriella Larasati Viral di Twitter dan Tiktok

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Baca Juga :  Inilah Seorang Sophie Yang Viral di Videonya Terbaru

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lirik Lagu Panas Panase Srengenge Kuwi Yang Lagi Viral di Tiktok

Baca Juga:

Trending

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *